Bell Schedules

Kindergarten Regular Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
AM Session 8:40 AM 11:30 PM 890 min
PM Session 12:40 PM 3:30 PM 170 min
1st, 2nd, & 3rd Grade Regular Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Morning 8:40 AM 11:55 AM 195 min
Lunch 11:55 AM 12:20 PM 25 min
Recess 12:20 PM 12:45 PM 25 min
Afternoon 12:45 PM 3:30 PM 165 min
4th & 5th Grade Regular Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Morning 8:40 AM 11:55 AM 195 min
Recess 11:55 AM 12:20 PM 25 min
Lunch 12:20 PM 12:45 PM 25 min
Afternoon 12:45 PM 3:30 PM 165 min